Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Translate

EmGoldex : Παρουσίαση εταιρίας

by dokimaseto  |  in Emgoldex at  12:05 π.μ.


Η εταιρεία EMGOLDEX (Emirates Gold Exchange) είναι θυγατρική της γερμανικής Gold & Silver Physical Metals (αριθμός εγγραφής ΗRA93019) και έχει έδρα στο Dubai (αριθμός εγγραφής IC/2681/10). Η εταιρεία EMGOLDEX δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα αγοράς μικρής ποσότητας καθαρού χρυσού και ένα
καταπληκτικό bonus πρόγραμμα για όσους συστήσουν στην
εταιρεία 2 νέους αγοραστές.

EMGOLDEX Ltd Maximilianstrasse 13, DE 80539 Munchen, Deutschland
Αριθμός Εγγραφής: IC/2681/10
Διευθύνσεις: Maximilianstrasse 13, DE 80539 Munchen, Deutschland (Διοικητική Υπηρεσία)
Sheikh Zaued Road, Jumairah Lake Towers, Indigo Tower, 704, P.O. Box 340531,
Dubai, UAE (Έδρα)
Tel.: +498932496355
Fax: +498932496351email: info@emgoldex.com
http://www.emgoldex.com

Να σημειωθεί οτι η EmGoldEx έχει έδρα το Ντουμπάι και τις διοικητικές της υπηρεσίες στο Μόναχο της Γερμανίας αυτό σημαίνει οτι η εταιρεία λειτουργεί βάση του Γερμανικού και κατ'επέκτασην Ευρωπαϊκού δικαίου.

Περισσότεροι από 200.000 αγοραστές σε πάνω από 50 χώρες συμμετέχουν παγκοσμίως στο bonus πρόγραμμα της EMGOLDEX το οποίο λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο περισσότερο από 2 χρόνια. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν να συμμετέχουν με επιτυχία Έλληνες αγοραστές από τον Ιούνιο 2012 και να κερδίζουν χρυσό και χρήματα από αυτό. Στους 6 πρώτους μήνες παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα, τα εγγεγραμμένα μέλη είχαν ήδη ξεπεράσει τα 1.500.

Το bonus πρόγραμμα της EMGOLDEX είναι δημιουργημένο για να δώσει κίνητρα σε ανθρώπους με λίγα χρήματα, να αποκτήσουν πολύ χρυσό, τον οποίον δεν θα είχαν ποτέ την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν από μόνοι τους.

Με το διαφημιστικό αυτό bonus πρόγραμμα, η εταιρεία από την πλευρά της κερδίζει περισσότερους πελάτες οι οποίοι αγοράζουν χρυσό από εκείνην, οπότε αυξάνει τα κέρδη της, και οι πελάτες της οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αποκτούν πολύ περισσότερο χρυσό από όσο μπορούν να αγοράσουν από μόνοι τους. Είναι ένα bonus πρόγραμμα με αμοιβαίο όφελος για την εταιρεία και για τους αγοραστές που συμμετέχουν. Όλοι μένουν ευχαριστημένοι. Και η εταιρεία και οι πελάτες.
Η εταιρεία EMGOLDEX εδρεύει και δραστηριοποιείται σε χώρες όπως είναι η Γερμανία και το Ντουμπάι όπου οι νόμοι εφαρμόζονται πλήρως και οι δραστηριότητες των εταιρειών ελέγχονται με μεγάλη αυστηρότητα. Επειδή "ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός", η EmGoldex, προκειμένου να διασφαλίσει την ύψιστη ποιότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων της, έχει επιλέξει να συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες χρυσού, όπως η Emirates Gold DMCC στο Dubai, η Γερμανική Argor Heraeus και η Βελγική Umicore, των οποιων και τα προϊόντα εμπορεύεται. Οι εταιρείες αυτές με τη σειρά τους είναι μέλη της παγκόσμιας αρχής πιστοποίησης της ποιότητας του χρυσού, της London Bullion Market Association (με ιστορία μεγαλύτερη των 200 ετών). Για να καταλάβετε για τι είδους κολοσσούς μιλάμε στον τομέα του χρυσού, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες όλων των ανωτέρω. Μια έρευνα στις παρατιθέμενες ιστοσελίδες θα σας πείσει.

ενδεικτικά προϊοντα

Πιστοποιητικό Σύστασης τηςEMGOLDEX

Proudly Powered by SITE stories.