Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Translate

H σημερινή πραγματικότητα

by dokimaseto  |  in Emgoldex at  1:58 π.μ.

Διανύουμε ήδη την εποχή της πληροφορίας.
Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με πάρα πολλές και ποικίλες πληροφορίες οι οποίες διεκδικούν μερίδιο του χρόνου μας.Μέσα σε αυτή την πληθώρα και ποικιλία πληροφοριών υπάρχουν και πληροφορίες καλές και ίσως ζωτικής σημασίας. Όμως δύσκολα τις ανακαλύπτουμε αλλά ακόμη και αν τις ανακαλύψουμε είναι τόσες πολλές οι υπόλοιπες που διεκδικούν το χρόνο μας που είναι πολύ πιθανό να τις προσπεράσουμε χωρίς να τις αξιοποιήσουμε.Η εταιρεία

Με μια πολύ καλή πληροφορία έρχεστε σε επαφή σήμερα διαβάζοντας αυτές τις γραμμές.
Μια πληροφορία την οποία αν διαχειριστείτε σωστά μπορεί να σας προσφέρει από ένα απλό συμπληρωματικό εισόδημα κάθε μήνα έως ένα πολύ καλό εισόδημα διαρκώς.
Η δραστηριότητα στην οποία αναφερόμαστε έχει να κάνει με την εμπορία επενδυτικού χρυσού μέσω του συστατικού μάρκετινγκ (δικτυακού μάρκετινγκ) σε πλακίδια 1-100 γραμμαρίων.

Ο Χρυσός είναι το πολυτιμότερο μέταλλο στον κόσμο, αληθινό χρήμα εδώ και 5000 χρόνια, ασφαλές καταφύγιο σε περιόδους κρίσης και εντάσεων, και το σημαντικότερο εκείνος που έχει χρυσό έχει πάντα μια αξία που ποτέ δεν θα μηδενιστεί αλλά θα αυξάνεται λόγω μειωμένων αποθεμάτων και υψηλής ζήτησης.
Στην ακόλουθη εικόνα φαίνεται το πως εξελίχθηκε η τιμή του χρυσού την τελευταία δεκαετία (2000-2011). Από 281$ η ουγγιά (1 ουγγιά=31,5 γραμμάρια) το 2000 εκτοξεύτηκε στα 1895$ το 2011.



Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξής:
Αν το 2000 είχα ένα ποσό της τάξεως των 100.000 € και επέλεγα να αγοράσω ένα νεόδμητο διαμέρισμα 90τμ σήμερα αν ήθελα να το ρευστοποιήσω αφενός θα ήταν πολύ δύσκολο (ελλείψει αγοραστών) αφετέρου αν έβρισκα αγοραστές η τιμή θα ήταν κατά πολύ μικρότερη από την αρχική μου επένδυση. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να πωλείτο στο 60-70% δηλαδή θα έχανα 30.000-40.000€.
Αν την ίδια εποχή τοποθετούσα 100.000 € σε επενδυτικό χρυσό (ράβδους) σήμερα ρευστοποιώντας θα έπαιρνα 670.000 €.
Γίνεται αντιληπτό ότι η απόδοση της μιας επένδυσης με την άλλη απέχει πάρα πολύ. Η επένδυση σε χρυσό αποδεικνύεται πραγματικά χρυσοφόρα.

Ας δούμε τώρα πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια πραγματικά εκπληκτική ευκαιρία μηδενικού ρίσκου η οποία με συγκεκριμένες και σαφείς προϋποθέσεις μας πληρώνει διαρκώς, και μας πληρώνει σε χρυσό !!

Η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε ονομάζεται EMGOLDEX έχει έδρα το Ντουμπάι και τις διοικητικές της υπηρεσίες στο Μόναχο της Γερμανίας. Είναι θυγατρική της γερμανικής εταιρείας εμπορίας επενδυτικού χρυσού GOLD & SILVER PHYSIKAL METALS http://www.goldsilvermetals.com/
η οποία εμπορεύεται επενδυτικό χρυσό σε ράβδους 1 κιλού και άνω. Η EMGOLDEX ιδρύθηκε από την GOLD & SILVER PHYSIKAL METALS προκειμένου να διακινήσει επενδυτικό χρυσό και σε μικρότερους επενδυτές-αποταμιευτές σε συσκευασίες 1-100 γραμμαρίων.

H Emgoldex διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) το οποίο μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση https://secure.emgoldex.com/gs/ και μέσα από αυτό ο κάθε πελάτης-συνεργάτης της εταιρείας διαχειρίζεται τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε χρυσό, σε ευρώ κλπ όπως θα δούμε πιο κάτω.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η Emgoldex είναι επενδυτικός χρυσός καθαρότητας 999,9 (24 καρατίων) δικής της συσκευασίας (1-100gr) και πιστοποίησης ποιότητας,



αλλά και άλλων κατασκευαστριών εταιρειών όπως είναι η Argor-Heraeus, Umicore, Munze Osterreich, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί

http://www.argor.com
http://www.muenzeoesterreich.at
http://www.umicore.com/en
http://www.perthmint.com.au/Default.aspx





Proudly Powered by SITE stories.